skibodywork@gmail.com   |   90 91 89 80
Follow us :-

Om oss

Vi tilbyr det meste innen massasje, fra klassisk massasje til bedriftsmassasje. Vi bruker forskjellige massasjemetoder og teknikker i én og samme behandling. Kombinasjonen av de forskjellige behandlingstypene, samt det tverrfaglige samarbeidet med de andre terapeutene på klinikken gjør at du kan føle seg trygg på å få den behandlingen som best hjelper for dine plager. Vi holder til i lokalene til Ski Kiropraktikk og Velvære. Du finner oss i Parkaksen 5, 1400 SKI. Kun fem minutters gange fra SKI togstasjon.

Våre lokaler:


DSC_8360

DSC_8356

Våre massører:


cecilie_hpCecilie Andersen

Cecilie er utdannet massasjeterapeut fra Axelsons BWS – 07 og Muskulær soneterapeut- IHF -08.

Hun jobber med Anatomy Trains, muskulering, triggerpunktmassasje, segmentsmassasje, bindevevsmassasje (revolving), strain/counterstrain og muskulær soneterapi. Hun har jobbet med massasje av barn i barnehager, og spedbarnsmassasje.
Jobber i stor grad med Anatomy Trains, som er en spesiell teknikk for å løse opp i bindevev ved å bruke myofasciale manipulasjoner. Pasienten er aktiv med i behandlingen. Behandlingen foregår på benk. Ble også omtalt i bladet «Birkebeineren» sykkelspesial i april 2012.


Lasse H. Nordlie

Lasse er utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Lasse har utdannelse innen Anatomy Trains teknikker og jobber mot bedrifter med forebyggende bedriftsmassasje. Han jobber også i det tverrfaglig miljø på klinikken og jobber mot flere idrettsutøvere på profesjonelt nivå.

Han jobber med:
– Anatomy Trains bindevevsbehandling
– Klassisk massasje/ Idrettsmassasje
– Triggerpunktmassasje

Vårt massasjetilbud:

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre behandlinger