skibodywork@gmail.com   |   90 91 89 80
Follow us :-

Behandlingstyper

Vi bruker forskjellige massasjemetoder og teknikker i én og samme behandling.
Her finner du en kort beskrivelse av hva vi tilbyr:

Anatomy Trains teknikk av Thomas Myers.

Sjekk youtube.com for mer informasjon om den effektive behandlingen! Dette er en behandling av bindevevet som omgir alle våre muskler og pasienten er aktivt med i behandlingen på benken. Det gir økt sirkulasjon og bedre bevegelse.

Klassisk massasje

Virker avslappende og beroligende på stresset og øm muskulatur. Virkningen av massasjen er økt velvære gjennom bedre blodsirkulasjon og økt smidighet i muskulaturen. Utføres både dypt i muskler og overfladisk i hud og bindevev. Rolig behandling som tar utgangspunkt i at den som ligger på benken skal ha en behagelig massasje.

Muskulering, triggerpunkter og strain/counterstrain (SCS)

Dette brukes sammen med den klassiske massasjen for å bedre effekten på allerede stram og overbelastet muskulatur. Tøying og triggerpunkter øker blodtilførselen til muskulaturen og løser opp muskelknuter. Strain/counterstrain er en avspenningsteknikk som gir muskulaturen ro til å selv kvitte seg med spenninger og slaggstoffer. Strain (SCS) teknikken kan med fordel brukes på «kroniske smerter» i musklene. Spesielt bra for nakke og whiplash skader. En mer terapeutisk tilnærming til massasje, hvor det inngår bodyreading, behandling, øvelser og veiledning.
Muskulær soneterapi – behandlingen utføres på føttene og er meget effektiv og behagelig. Løser opp muskelknuter og låsninger «innenfra» og brukes med gode resultater iforbindelse med korsrygg- og bekkenproblemer.

Idrettsmassasje

I tillegg til en idrettsmassasje som virker oppkvikkende på muskulaturen før en treningsøkt, bruker vi en spesiell teknikk som kalles BENT – metoden. Fungerer optimalt på rehabilitering av skader og generelt stramme og vonde muskelgrupper. Ved bruk av trykkpunkter rundt hånd og fot/legg løser vi opp muskulatur i hele kroppen og denne metoden har hatt fantastisk positiv virkning for mange i alle aldre. Praktisert og anerkjent av idrettsterapeut Bent Thorsen i over 15 år med gode resultater på bl.a. lokale idrettsutøvere.
BENT-metoden er med stor positiv respons brukt som behandling av kroniske belastningslidelser som musearm og akillesbetennelser. Gode resultater også på gravide med bekkenproblematikk.Mer info kan fåes ved henvendelse til massøren.

Vi tilbyr også:

Spørsmål til behandlingene?
Ring gjerne : tlf 90 91 89 80 (Cecilie) eller 92 22 84 88 (Lasse)

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre behandlinger